[...] hormonów (robione w 3 dzień okresu), miałam też kortyzol po dexametazonie ale wyszło ok-było to na wykluczenie zespołu Cushinga. Czyli załóżmy że będę miec 3-4 posiłki z czego dwa b+t, węgle około treningowo, a jak jem 40g z węgli od razu po treningu to źle? Jeżeli tak, to w ogóle mogę zastąpić wszystkie ww proste na złożone lub dać sobie [...]
Czasem do diety wrzucę rybę, lub mieso z indyka. Dietę i trening rozpisal mi trener online lecz podejrzewam że to zwykle kopiuj wklej. Czego nie rozumiesz w pierwszym zrzucie? Jem tak jak na pierwszym zrzucie od 8tyg diety, a co trzeci dzień jem tak jak na drugim zrzucie :) węglowodanów na noc również nie jem dlatego że tak mam zaznaczone w [...]
[...] isc w bez celu. SAm mówiłes ze w splicie jest wiele kombinacji natomiast bronisz jak swietej krowy jednego układu ktorego nauczył cie kolega z piwnicy Nie praktykuje byle czego o czym ty mowisz, takie schemty polaczenia dla splita to moglem wprowadzic kilka lat temuKOGO TO OBCHODZI, co mialo miejsce etc, teraz na marnowanie czasu jest za [...]
[...] opakowaniu :)( 100 g to 450 kcal a 900 to niestety 4k kcal) . Oczywiscie przez weekend ją pochłonąłem. W piatek, sobote i niedziele wyszło tak po okolo 3,5 - 4 k kcal z czego składniki makro byly w miare ok. Za to wczoraj, aby spalić te dodatkowe kalorie wsiadłem na rower i zrobilem ponad 70km po lesie ( ponad 6 h jazdy na rowerze ) z czego [...]
[...] knigę kupować nie będąc pewnym, że mu się przyda), i dodatkowo z odnośnikami do owych książek. Nie zgodzę się z tym, że masz zbyt małą wiedzę by poprowadzić początkującego, czego przykład zresztą dałeś już wczoraj. Świeżemu wystarczy parę ogólnych informacji, jeden czy dwa plany, i wsio, dalej da radę sobie sam, a jak będzie miał bardziej [...]
[...] bo coś mi się widzi że ułatwi to dość istotnie podbijanie wyników w ostatniej, choć ogólny tonaż będzie wtedy oczywiście podobny. Robiąc ją (pierwszą) już mam wyraźny opór, czego np nie mam w WL i MC, i myślę sobie że może to być błąd. Ad.2. Cztery pierwsze wskoczyły lekko, więc w piątej podbiłem o 5kg względem poprzedniego treningu. Weszło [...]
Dobra, nie ma tak latwo... jeszcze ja tu zostalem... a ze jestem tu czlowiekiem z najnizsza kultura wiec jeszcze odpowiem... SANDYY - "Kanarek zaczął dyskusje w taki sposób:ludzie poamiętajcie się to głupota,niektórzy potrafią napisać same głupoty,w to łykacie jak dzieci,,to są bzdury z kolorowych gazet(sam zacząl o gazetach a póżniej ma [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] swoich odżwek jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]